Loopgroep Ooijpolder

Welkom

De eerste training van Loopgroep Ooijpolder vond plaats op dinsdag 5 april 2005. Een spontane actie van een groepje gevorderde lopers. De vraag naar een beginnersgroep liet daarna niet lang op zich wachten. Al snel wisten veel hardlopers uit Millingen a/d Rijn, Kekerdom, Leuth, Erlecom, Ooij, Beek en zelfs Nijmegen de weg naar de jonge loopgroep te vinden en zo groeide zij uit tot vijf groepen. Verder organiseert de loopgroep vanaf 2007 jaarlijks Rondje Millingen, een loopwedstrijd over 0,5, 1, 5 en 10welkomfotokm. De ervaring leert dat de meeste beginners binnen drie maanden een half uurtje ontspannen kunnen hardlopen. Dat is dan ook het eerste doel van Loopgroep Ooijpolder: hardlopen met plezier.
Gevorderde lopers die alleen voor zichzelf trainen zullen merken dat ze door de intervaltraining bij Loopgroep Ooijpolder vooruitgang kunnen boeken. De trainingen zijn afwisselend en we starten op verschillende plaatsen in onze mooie omgeving. Vanuit Millingen a/d Rijn, het hart van de Gelderse Poort of vanuit Kekerdom met de mogelijkheid om in de Millingerwaard te lopen. Het startpunt kan ook Oortjeshekken zijn, Beek voor een training op de N70, Kleef of het parcours van de 7heuvelenloop. Willen bewegen is een belangrijk motief voor lopers; verder heeft iedereen zo zijn eigen beweegredenen om in clubverband aan wegatletiek te doen. Zoals gezond blijven, aan de conditie willen werken, ooit een marathon willen lopen, afvallen, stressreductie, buiten sporten (en niet in die klamme fitnesszaal), gezelligheid …. Bij Loopgroep Ooijpolder kan het allemaal.

Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zij kunnen twee trainingen vrijblijvend meetrainen. Gemiddeld één keer per jaar start een nieuwe beginnersgroep, maar beginners kunnen ook gedurende het seizoen instromen. De woensdagavond (19.45-21.15 uur) is daarvoor geschikt. Bekijk en/of download hier het inschrijf- en gezondheidsformulier. Voor meer info en overleg over de groep die bij je past, mail Herman Meij: herman@loopgroepooijpolder.nl of bel: 06-50668859

Regelingen voor inwoners met een laag inkomen.
Heeft u een laag inkomen en geen of weinig vermogen? Dan kunt u bij de gemeente Berg en Dal mogelijk gebruik maken van een van de regelingen ter ondersteuning. Zo kunt u met een laag inkomen toch mee blijven doen met maatschappelijke activiteiten.
Klik hier voor meer informatie over de regelingen.

Contributie

(2018-2019): 90 euro per jaar of 50 euro per half jaar. Jeugdleden: 35 euro per half jaar.Nieuws

Hé hallo! Verrassing...

Proficiat alle deelnemers aan de Zevenheuvelenloop.

Het bestuur van Loopgroep Ooijpolder vindt het belangrijk dat de leden mee denken over het rijlen en zeilen van de Loopgroep. Vandaar de agenda op de site.
Bestuursvergadering

Sponsor Card voor lopers van Loopgroep Ooijpolder!!
Wil je meer weten over de Sponsorkaart?
Kijk bij "weetjes"

Kijk voor de tijden en startplaatsen bij "trainingen".