Loopgroep Ooijpolder


Beste leden van Loopgroep Ooijpolder,

Het seizoen 2017-2018 is alweer een aantal weken voorbij en iedereen is aan het genieten van het prachtige weer ergens in Europa (of daarbuiten).
Wij als bestuur kijken alweer vooruit naar het nieuwe seizoen dat start in week 34, maandag 20 augustus t/m vrijdag 24 augustus.

Loopgroep OoijpolderZoals tijdens de gezamenlijke training ter afsluiting van het seizoen bekend is gemaakt, zal Gerben van Eck vanaf heden onze nieuwe penningmeester zijn. Wij danken Leo Klomberg alvast voor alle jaren van inzet en gezelligheid maar zullen daar op een ander moment uitgebreider op terugkomen.

Ook tijdens de gezamenlijke afsluiting hebben wij een beroep op jullie gedaan om eens na te denken of een bestuursfunctie misschien iets voor je is. Alle vragen hierover die tijdens de vakantie in je op zijn gekomen kunnen jullie natuurlijk aan ons stellen. Wij geven je graag de benodigde informatie.

De laatste contributieverhoging was in 2015 en wij zien ons genoodzaakt om vanwege de gestegen kosten wederom een contributieverhoging door te voeren m.i.v. van het nieuwe seizoen:

* Volwassenen, per jaar = € 90,00 (halfjaar € 50,00).
* Jeugdgroep, per halfjaar = € 35,00

Wij gaan er vanuit dat iedereen zich hierin kan vinden en de automatische incasso van de contributie zal aangepast worden aan bovengenoemde bedragen.
 
Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Loopgroep Ooijpolder

Paula Freriks
Secretaris