Loopgroep Ooijpolder

Contact

Voor informatie en aanmelden voor de trainingen, mail naar secretaris@loopgroepooijpolder.nl


 

 

 

 

Bestuur

Het bestuur van de loopgroep regelt in gezamenlijk overleg alle voorkomende zaken die de loopgroep aangaan. De bestuur wil ook nadenken over de toekomst van de loopgroep. 

Als je mee wilt denken over het reilen en zeilen van de loopgroep of suggesties hebt over hoe het beter/anders kan, schroom niet om een van ons te benaderen.

Voorzitter

Onze nieuwe voorzitter is Annemarie Peijnenborgh
Mail: voorzitter@loopgroepooijpolder.nl
Toegetreden tot het bestuur september 2019

 

Secretaris

Mijn naam is Roel van Maasakkers (1977) en ik woon in Kekerdom met mijn gezin. Na twee jaar als gewoon loop-lid ben ik tot het bestuur toegetreden. Ik loop mee met de donderdagavond groep en dat bevalt erg goed. Elke week krijgt de trainer het voor elkaar me net wat harder te doen lopen dan dat ik van plan was. Het groepje is gezellig en sportief aantrekkelijk. Hardlopen heb ik mijn leven lang gedaan, maar niet altijd even intensief. Vroeger als kind bij atletiekvereniging "De Keien" in Uden. Toen op de sportacademie in Zwolle en vervolgens in mijn werk als sportleraar. Destijds was ik op sportief gebied meer bezig met volleybal. Sinds ik bij de Maartenskliniek werk als psychomotorisch therapeut en ik kinderen gekregen heb, is het hardlopen weer op de voorgrond gekomen. Loopgroep Ooijpolder sluit daar heel mooi op aan. Wekelijkse trainingen met af en toe een loop maken het op dit moment mijn ideale sport. Daar draag ik graag een steentje aan bij als zijnde secretaris, want dit clubje is top!

Je kunt terecht bij de secretaris als je bijvoorbeeld je lidmaatschap wilt opzeggen. Dat wil je natuurlijk niet, maar stel…
Mailadres: secretaris@loopgroepooijpolder.nl
Toegetreden tot het bestuur augustus 2018

 

Penningmeester

Gerben van Eck.
Mij naam is Gerben van Eck. Geboren in 1966 en woonachting in Leuth. Ik ben getrouwd en vader van drie kinderen en sinds december 2017 actief lid van Loopgroep Ooijpolder. In het dagelijks leven werkzaam bij Bunkerstation Heijmen in Millingen aan de Rijn als controller.
Ik ben aangestoken met het loopvirus in 2016 door mijn dochters die al een aantal jaren de Zevenheuvelen nacht en de Marikenloop meeliepen. Wij lopen als gezin ook al een aantal jaren de Nijmeegse Vierdaagse. Daar afgesproken dat ik dan ook een keer de Zevenheuvelen nacht mee zou lopen. Tijdens het trainen merkte ik dat het hardlopen me vrij makkelijk afging. Na een jaar alleen getraind en wat loopjes gedaan te hebben werd ik door leden van de loopgroep Ooij gevraagd om eens een keer mee te trainen. Zo ben ik in december 2017 aangesloten bij de donderdag avond groep van Jan.
Daarvan heb ik nog geen moment spijt gehad. Naast de gezelligheid met elkaar wordt je er alleen maar beter en sneller van. De loopschool oefeningen en interval trainingen zorgen er voor dat je lichamelijk sterker wordt. Ik loop graag mee met de verschillende loopjes die er georganiseerd worden om jezelf te testen en uit te kunnen dagen.
Hardlopen is voor mij een manier om gezond en bewust met jezelf bezig te zijn en om na een drukke dag even lekker je hoofd leeg te maken
Mail: penningmeester@loopgroepooijpolder.nl
Toegetreden tot bestuur: augustus 2018Lid 

Willian Basten
Mail: william.basten@loopgroepooijpolder.nl
Toegetreden tot bestuur: juni 2020

Lid 

Marcel den Hartigh
Mail: marcel@loopgroepooijpolder.nl
Toegetreden tot bestuur: februari 2021Lid 

Herman Meij (1947) geboren en getogen in Beek. Getrouwd met Ria,een zoon, dochter en drie kleinkinderen. Geniet inmiddels van het pensioen en dus tijd om sportief te zijn. Na actief te zijn geweest met volleybal heb ik door een blessure het advies gekregen te stoppen. Inmiddels heb ik de nodige kilometertjes op de heuvelrug en in de polder gelopen maar altijd alleen. Door een LGO-lid ben ik gevraagd vooral eens een keer mee te gaan en zo ben ik alweer 2,5 jaar een heel tevreden (woensdagochtend) lid. Het is heerlijk en gezellig om met de groep het “kleine werk” zoals warming-up, rekken en strekken, een interval of tempotraining te doen. Als je alleen loopt kom je daar niet toe.
Mail: herman@loopgroepooijpolder.nl
Toegetreden tot bestuur: juli 2012

 

Oud-bestuursleden

Simone Keulen, okt. 2017 - mei 2020
Paula Freriks, mei 2015 - dec 2018
Jan Derksen, febr 2008 - okt 2017
Leo Klomberg, juli 2014 - augustus 2018
Sofia Joosten,
oktober 2013 - mei 2016
Coby de Valk
, juli 2012 - mei 2015
Rietje Driessen
, dec 2012 - jul 2014
Ineke van den Berg, jan 2012 - okt 2013
Gerrit Jan Griepsma, apr 2005 - dec 2012
Heleen Visser, febr 2008 - jul 2012
Leo Bakker, febr 2008 - jul 2012
Anne-Marie Wingels, jan 2010 - okt 2011
Sandra Stoffels, febr 2008 - apr 2009
Emily Kievits, dec 2006 - febr 2008
Yvonne van Oudheusden, dec 2006 - febr 2008